10 jarig jubileum feest!

13246314_616030095214047_6974529210575320453_oHet was een zeer geslaagd tienjarig jubileum feest! Dit hebben we gevierd met de kinderen en ouders van nu én de afgelopen 10 jaar. Wij kijken dan ook terug op een prachtige week die we niet zullen vergeten.

Een week met extra leuke activiteiten zoals de poppenkastvoorstelling van Fritsie Duikelaar; als uw kind thuis begint te vertellen over een stoute egel die alle koekjes en pannenkoeken heeft opgegeten op ‘t Blauwe Kieltje weet u nu waar dat vandaan komt! Ook is er een klieder ochtend met een hoofdletter ‘K’ geweest! Niet met zand en water, maar met speciale verf. Een kliederfeest met ‘bodypainting’ onder begeleiding van kunstenaressen Petra en Laura. Ook een knapzak-lunch stond op het programma, met een goed gevulde knapzak op de rug hebben de kinderen genoten van de flinke wandeling om vervolgens de knapzak leeg eten in het weiland tussen de schapen!

De jubileum week is afgesloten met een groot traditioneel tuinfeest met de kinderen en ouders van de afgelopen 10 jaar met zelf meegenomen hapjes en veel amusement voor de kinderen en een gezellige onderonsjes met de ouders en leiding.

Het was fantastisch om dit feest te vieren, wij kijken terug op een prachtige week die we niet zullen vergeten. Bedankt voor jullie aanwezigheid en de geschenken die wij mochten ontvangen. Fantastisch!

Reacties uitgeschakeld voor 10 jarig jubileum feest!