Aanmelden

Kies je voor ’t Blauwe Kieltje als adres voor de kinderopvang van jullie zoon of dochter?
Schrijf je kind dan vrijblijvend in via ons online inschrijfformulier. Na ontvangst van het inschrijfformulier, ontvang je binnen een week een ontvangstbevestiging. Heb je nog geen rondleiding gehad of hebben we nog geen kennis gemaakt? Dan nemen we ook contact op om daarvoor een afspraak te maken.

sneeuw

Als ouder wil je graag op tijd weten waar je aan toe bent. Na ontvangst van je aanmelding, zetten we jullie zoon of dochter op de wachtlijst. Minimaal 4 maanden voor plaatsing ontvang je een aanbod. Dat is ons streven! Ga je hiermee akkoord,  dan ontvang je een plaatsingsovereenkomst. Als je die ondertekent, is je kind verzekerd van een plek. Ongeveer 4 weken voor de eerste opvang dag maken we een afspraak voor een uitgebreid intakegesprek.

Bij het intakegesprek zal een uitgebreide vragenlijst over het kind met u besproken worden. Er wordt dan ook een eerste wenmorgen of wenmiddag voor u en uw kind afgesproken. Omdat ieder kind (en iedere ouder) uniek is, zijn er geen standaard regels voor het wennen. Per kind wordt bekeken hoe het gaat.

Heb je vragen over de inschrijving of de bijbehorende procedure? Bel (0343-481840) of mail ons. We geven zo snel mogelijk antwoord op je vraag.

IMG_0511